Alüminyum radyatör ölçüleri nelerdir?

Alüminyum radyatör ölçüleri nelerdir?
Alüminyum radyatör ölçüleri nelerdir?
 
Alüminyum radyatörlerin ölçüleri, kullanım amaçlarına ve uygulama alanlarına göre farklılık gösterebilir. Ancak genel olarak, alüminyum radyatörlerin boyutları, yükseklik, genişlik ve derinlik ölçüleri ile ifade edilir.
 
Yükseklik: Alüminyum radyatörlerin yüksekliği, genellikle 300mm ila 2000mm arasında değişebilir. Ancak, özel ölçülerde üretim yapmak mümkündür.
 
Genişlik: Alüminyum radyatörlerin genişliği, genellikle 200mm ila 3000mm arasında değişebilir. Ancak, özel ölçülerde üretim yapmak mümkündür.
 
Derinlik: Alüminyum radyatörlerin derinliği, genellikle 30mm ila 150mm arasında değişebilir. Ancak, özel ölçülerde üretim yapmak mümkündür.
 
Ayrıca, alüminyum radyatörlerin ısı çıkışı, boru sayısı ve boru çapı gibi diğer özellikleri de önemlidir. Bu özellikler, radyatörün ısıtma performansını ve verimliliğini etkiler.
 
Alüminyum radyatör ölçüleri, mekanın büyüklüğüne ve ısı ihtiyacına göre seçilmelidir. Ayrıca, radyatörün yerleştirileceği alanın boyutları ve özellikleri de dikkate alınmalıdır. Bir uzmana danışarak, doğru ölçüde ve uygun özelliklere sahip bir alüminyum radyatör seçmek mümkündür.
 
Duffmart alüminyum radyatörler ihtiyacınız olan alanlarda kullanıcılarına en yüksek faydayı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yüksek çalışma performansı ve uzun ömrü sayesinde sorunsuz olarak uzun yıllar kullanabileceğiniz Duffmart ürünleri enerji verimliliği ile göz doldurmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.