Havlupan Radyatör Nedir?

02-06-2021 12:50
Havlupan Radyatör Nedir?

Havlupan Nedir?

Günümüzde havlupan olarak adlandırılan ürünler banyo ve mutfak gibi kullanım mahallerinde klasik radyatörler ısıtıcıların yerine kullanılabilen küçük hacimli, şık görünüşlü, mekanlarınız için dekoratif olarak seçilebilen, fonksiyonel özellikler barındıran, temizliği ve bakımı daha pratik olan ayrıca üzerine havlu ve bornoz, giysi gibi eşyalarınızı asabileceğiniz şekilde tasarlanan konvansiyonel ısıtma aracıdır.

Çeşitli renk ve modellerde üretildiğinden bina içerisindeki dekorasyon tercihlerinize uygun renklerde temin edilebilirler. Boyalı olan modellerde elektro statik boya kullanıldığından zamanla renk solması söz konusu olmaz ve uzun yıllar kullanılabilir.

Günümüzde krom kaplı, gerçek bakırdan ve alüminyumdan üretilmiş olarak da temin edilebilmektedir.

Havlupan Ürünlerinin Özellikleri

Avantajlı bir radyatör olan havlupan radyatörler, mutfak, banyo ve antrelerde duvarlara monte edilirler. Mutfak ve banyolar kullanım amaçlarına paralel, yaşam alanlarının diğer mekanlarından daha nemlidir. Bu duruma uygun biçimde yüksek standartlarda üretilen Duffmart havlupanlar, dış yüzeylerinde elektrostatik boya içerir. Elektrostatik boya, her türlü nemli şartlara dayanıklı oluşuyla bilinmektedir. Dolayısıyla yüksek buhar ve neme dayanıklıdır. Yıllarca güvenle kullanıma uygundur. Bu ürünlerin kromla, alüminyumla ve bakırla üretilen çeşitleri de mevcuttur.

Havlupanlar, özellikle fazla geniş olmayan alanlarda ısınma ve kurutma için pratik kullanım sunar. Yapısı itibariyle havlatanınızı montajladığınız alanlardan mutfak, banyo ve diğer mekânlarınızda giysilerinizi kurutmak için asılmasına imkan verir. Dekoratif yönden büyük bir şıklık sağlarlar. Diğer radyatörlere göre daha hızlı ve etkili ısınmaya yardım ederler.

Havlupan Kullanımının Avantajları

Havlupan kullanımının avantajları, ilk başta montaj aşamasından başlamaktadır. Havlupanlar hızlı ve pratik şekilde montaj yapılabilirler. İhtiyaç duyulan her mekana kolayca monte edilebilirler. Ürünlerin boruları aralıklı olarak dizayn edildikleri için, temizlenmesinde kolaylık sağlar. Kolay bir silmeyle ilk günkü kadar hijyen ve temiz görünebilirler. Sahip oldukları kaplama sayesinde kir tutmama özelliğine sahiptirler. Mutfak ve banyo gibi montaj yapılan yerlerde oluşan buhardan olumsuz etkilenmezler.

Bu ürünlerin bir diğer avantajı da enerji tasarruflu olmalarıdır. Gereken mekan sıcaklığına hızlı bir şekilde kolaylıkla ulaşabilirler.

Kalorifer tesisatının olmadığı mekanlarınızda elektrik ile kullanım alanlarınızda ısıtma sağlayabilir ve eşyalarınızı kurutabilirsiniz. Termostatlı ısıtıcılar sayesinde istediğiniz sıcaklık derecesinde stabil çalıştırabilirsiniz.

Havlupan Çeşitleri Nelerdir?

1. Paslanmaz havlupanlar

2. Boyalı havlupanlar

3. Krom kaplı havlupanlar

4. Estetik tasarım havlupan modelleri

5. Ergonomik fonksiyonel havlupan modelleri

6. Elektrikli havlupan modelleri

Duffmart havlupanlar ihtiyacınız olan alanlarda kullanıcılarına en yüksek faydayı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Yüksek çalışma performansı ve uzun ömrü sayesinde sorunsuz olarak uzun yıllar kullanabileceğiniz Duffmart ürünleri enerji verimliliği ile göz doldurmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.